top of page
Elke dag groeien we
een beetje meer
Ons verhaal
JMlimoncello begon in de coronatijd, met een RVS-emmer en een kromgebogen kaasschaaf. De citroenen? Die kwamen gewoon uit de Albert Heijn, maar na hard werken hadden we onze allereerste 8 liter limoncello in handen.
Een klein experiment, groeide al snel uit tot iets veel groters. Nu staan we met een team van 40 enthousiaste makers, gewapend met dunschillers en honderden kilo's biologische citroenen van een familieboerderij aan de Amalfi-kust.
We maken inmiddels vaten van 1000 liter limoncello per keer – dat is een flinke sprongetje van die eerste batch!
Onze eerste limoncello had een alcoholpercentage van 14,9%, maar een van onze eerste klanten wilde liever een 30% variant. Dus… maakten we een eigen label voor hen. Ze waren de enige die deze limoncello kochten, maar die eerste batch viel zo in de smaak, dat we besloten door te gaan. En dat was de start van onze reis!
Tegenwoordig werken we met al onze partners op white label basis, omdat we geloven dat samenwerken veel meer oplevert dan het promoten van onze eigen naam. Het draait om kwaliteit, passie, en de geweldige mensen met wie we werken om iets tofs te maken.
We zijn trots op het feit dat we alles lokaal doen: het schillen, destilleren en zelfs het maken van de etiketten gebeurt allemaal op Nederlandse bodem. De enige uitzondering? Onze citroenen, die rechtstreeks van de zonovergoten Amalfi-kust komen. Geplukt en geschild in dezelfde week, om de absolute frisheid te garanderen.
Ons proces is ambachtelijk, maar ook efficiënt. We werken in kleine batches zodat we snel kunnen schakelen en iedereen snel van onze limoncello kan genieten. En doordat we per pallet werken met onze distilleerpartner, zorgen we ervoor dat de kwaliteit behouden blijft en de productie op volle snelheid draait. Zo kan iedereen proosten op een kwalitatief topproduct!






bottom of page
